Kozmetikai Kezelések

Napjainkban mindenkinek ajánlatos az arc kozmetikai kezelése, hiszen hiába próbálunk egészségesen élni és étkezni, már a levegő is szennyezett, és bármit eszünk vagy iszunk, nemcsak természetes anyagokat találunk benne. Arckezelés Debrecen? Egy arckezelés, arctisztítással és masszázzsal nemcsak hasznos, hanem kényeztető és nyugtató élményt is nyújt. Így nemcsak megszabadulunk a szennyeződésektől, hanem segítünk arcbőrünknek, hogy könnyebben tudja belélegezni a friss levegőt. Az otthoni rendszeres ápolás nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megőrizzük arcbőrünk egészségét.

Arcpakolás, kozmetika debrecen


Arckezelések

Tisztító arckezelés

Az arcbőr tisztítása, mitesszerek, grízek eltávolítása, enzimes bőrmegújítással, peptides hatóanyagos bőrtáplálással. Az ápolt, szép bőr eléréséhez elengedhetetlen a rendszeres tisztító arckezelés . Ez nem csak azoknak fontos, akiknek zsíros, aknés bőre van vagy rendszeresen sminkelik magukat, hiszen a bőr természetes izzadása, a faggyúképződés, a környezet káros szennyező hatása mindenkit érint.

Arckezelés


Tisztító és tápláló arckezelés

Tisztító arckezelés minden bőrtípus számára. Mitesszerek, komedók eltávolítása, bőrtípusnak megfelelő hidratálása és táplálása.

Tisztító kezelés debrecenHidratáló arckezelés

Intenzív hidratáló kezelés, ami nem csak a felhámot, de a bőr mélyebb rétegeit is feltölti, hidratálja. A kezelésnél többféle molekula méretű hialuronsavat, peptideket, bőrfeltöltő és kondicionáló élménymaszkot kap a bőr. A bőrfelszíni ráncokat feltölti, üde, fiatalos lesz a bőr. Minden korosztály számára ajánlott, esemény előtti kezelésnek is kiváló.

hidratáló arckezelésAnti-aging kezelés

A kezelést 35 év feletti vendégeimnek ajánlom. Botox hatású, lifting arckezelés. Mimikai ráncok, szarkalábak, megereszkedett bőr kezelésére ideális választás.  A különböző peptidek, szérumok, pakolások hatékonyan aktiválják a bőr önmegújító folyamatait. A kezelés egy, a teljes bőrszerkezetet átfogó koncepció, amely rétegenként építi újra bőrt. Az eredmény feszes, sugárzó, egészséges bőr lesz.

anti-aging, kezelés debrecenOxigén terápiás arckezelés

Ahogy öregszik a bőr, úgy csökken tápanyag -és oxigénellátottsága. Ez azért probléma, mert ennek hiányában a bőr öregedési folyamatai felgyorsulnak, és fakóvá, rugalmatlanná, fáradttá, fénytelenné válik a bőr. A CO2 arckezelés élénkíti a keringést, aktivizálja a sejteket, regenerálja a szöveteket és még feszesítő hatású is. Valódi megoldás a fakó, sápadt, oxigénhiányos bőr számára. Relaxálás és feltöltődés nem csak a bőrnek, hanem Neked is.

oxigén terápia debrecenKollagén aktivizáló kezelések

A legkorszerűbb kozmetikai gépekkel kombinált kollagén aktivizáló kezelés. Gyémántfejes hámlasztással előkészítjük a bőrt, majd mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a kollagén aktivizáló hatóanyagokat. Kezelés után bőrünk sokkal feszesebbé és fiatalabbá válik. Igény szerint masszázzsal kombinálható.

kollagén kezelés debrecenC-Vitaminos LIFTING kezelések

Lifting hatású, feszesítő és ráncsimító kozmetikai kezelés. A feszesítő, Lifting hatása egyedülálló, amely egyfelől azonnali, ugyanakkor hosszú távú. Olyan hatóanyagokat és hatóanyag komplexet ötvöztünk, melyekkel együttesen érjük el a kívánt hatást.

vitaminos liftingKényeztető kezelések

Kényeztető kezeléseinket azoknak a Nőknek ajánljuk, akik szeretik a masszázs és az innovatív szépségápolás egyedi kombinációját. Ezeknél a kezeléseknél az ultrahangot/ mezoterápiát és a manuális masszázs technikát együtt használjuk.

kényeztető kezelés debrecenDermarolleres kezelések 

(bőrtípusnak megfelelő szérumokkal, ampullával)

A speciális terápiának köszönhetően segít eltüntetni a ráncokat, feszesíti a bőrt, eltünteti a narancsbőrt, a hegeket, a striákat, illetve elősegíti a haj növekedését és megelőzi a hajhullást. Bárhol a testen használható. Dermarollerünk a legjobb választás nőknek és férfiaknak, időseknek és fiataloknak, és mindenkinek, aki szeretné megőrizni vagy javítani bőre egészségét. A mikroroller stimulálja a bőr élő rétegeit, ami fokozott véráramlást eredményez a bőrben, és a fibroblasztokat kollagén és elasztin szintézisre serkenti. Minden egyes egymást követő kezelés fokozatosan csökkenti a striákat és hegeket, javítja az arc kontúrját, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. Ezen kívül akár 500%-kal is elősegíti a bőrápoló krémek, szérumok és orvosi tisztaságú ampullák hatóanyagainak felszívódását. Legyen szebb és egészségesebb a bőre ráncok nélkül mindössze 6 hét alatt. Ez az egyedülálló dermaroller segít ezt elérni.

dermaroller debrecenArckezelések során használt szérumok, ampullák és pakolások valamint maszkok felár ellenében igénybe vehetők. 

vitaminos kezelés debrecen

Szívből ajánlom, hiszen a kezelések során növelik az erőteljesebb hatást és szinte azonnal látható eredményeket érhetünk el akár már egy kezelés után.
Várlak szeretettel egy testi-lelki feltöltődésre.
Kozmetika Debrecen Jerikó utca
26. szám alatt
lévő kozmetikában. 


Gépi kezelések

 Hydroabrázió

A készülék ultrahangja porlasztja a vizet melynek hatására a vízcseppek leválasztják az epidermisz felső rétegét. Erőteljes hámlasztó hatása van mégis kíméletes. A rezgés által a pórusok is tisztulnak. Az ultrahang rezgését hatóanyag bevitelre is használhatjuk, mikró-masszázs jön létre, melynek anyagcsere fokozó hatása van, nyirokkeringést serkentő, valamint megnöveli a hatóanyagok mélyebb rétegbe történő felszívódását. Percenként 28000 rezgést ad le, mely rezgésszám különösen hatékony mind a peelingezés, mind pedig a hatóanyag bevitel szempontjából!

hydroabrázió debrecen, kozmetikaULTRAHANG

A másodpercenként 28000 elektromos rezgést átalakítja ugyanekkora 28000/mp mechanikai rezgéssé. Az ultrahang a bőrt masszírozza és tisztítja egyaránt. Közben a mélyen fekvő sejteket is stimulálja. Hatékonyan eltávolítja a foltokat, ráncokat, pattanásokat, bőrkeményedéseket, tisztítja az eltömített pórusokat, így a bőre tiszta, ragyogó és rugalmas lesz.

ultrahangos arckezelés debrecenOxigén terápiás kezelés

Az oxi spray kezelés esetében hatóanyagokat fújunk a bőrre és állandó nyomású tiszta oxigénnel bedolgozzuk azt a mélyebb rétegekbe. Az oxibén és a hatóanyagok beépültek a bőrbe. A kezelés minden korosztálynak ajánlott. A problémás bőrök mint akne, rosacea kezelésében is eredményesen használható. Egyedülálló módon segíti a sejtek oxigénellátását ezáltal javul a bőr anyagcsere folyamata és regenerációs képessége.

oxigén terápiás kezelés debrecenBRUSH

Kozmetikai frimator digitális kijelzővel, a frimator körkefés tisztító lehetőséget biztosít az arc finomabb és erőteljesebb mechanikai peelingjéhez. Hatása: elősegíti a bőrlégzést, javítja a sejtek oxigén felvételét, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, javul a bőr felszívóképessége, a bőr puhább, bársonyosabb lesz, elősegíti és ösztönzi a bazális réteget az új bőrsejtek termelésére, bőrmegújító, hámképző, elősegíti a bőr könnyebb tisztítását.

kozmetika, debrecenVIO

A VIO vagy ózonkezeléshez használt készülék a legrégebb óta tartozik a kozmetikák alapfelszereltségéhez, a bőrre gyakorolt kedvező hatása miatt nagyon kedvelt kezelési forma. Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás. A kezelés alkalmával közvetlen áramhatás éri a bőr felszínét, mely a Vio készülék üvegcsövében a található argon vagy neon nemesgázok áram hatására történő ionizálásának következtében történik. Az eszközről, a bőrhöz közelítve, szikrák pattannak a bőrfelszínre, ahol fertőtlenítő hatású ózon keletkezik. A kezelést fájdalommentessége és nagy hatékonysága miatt minden kozmetikában végzik.

VIO debrecenGYÉMÁNTFEJES MIKRODERMABRÁZIÓ

A mikrodermabrázió egy bőr frissítő / megújuló technológia, mely a nap káros hatásainak illetve öregedési hatásainak kitett arcbőrt javítja. Használhatjuk ezt a készüléket arra, hogy a gyémántszemcsés kezelőfejet és vákuum egyidejű alkalmazásával az elhalt hámsejtetek eltávolítjuk. Ahogy más bőr fiatalító technológiák esetében, itt is több kezelés szükséges ahhoz, hogy csökkentsük és eltávolítsuk a ráncokat és a nem kívánt pigment foltokat.

mikrodermabázió debrecenTŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA

A tű nélküli mezoterápia megjelenése lehetőséget adott a számunkra, hogy a mezoterápiával összefüggő hatékony penetrációt fájdalommentesen kínáljuk vendégeik számára. Az esztétikai orvoslásban és kozmetikai gyakorlatban egyaránt  számos kezelési alternatívát nyújt az arc és a test bőrének szépítésében. 

A fent említett tűs eljárásokkal ellentétben tű nélküli mezoterápiás kezelések során vendégeinknek nem kell számolnia a kellemetlen fájdalommal, eritémával, vagy az esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal. Amerikai bőrgyógyászok 1970-ben, hogy megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik.

Azaz elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva ezzel az elektrolízist. Apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe.  A vizsgálat célja az volt, hogy egy aktív összetevőket tartalmazó mikronizált hidrogelt elektroporációval meghatározott mélységbe juttattak, és figyelemmel követték, hogy a felszívódás után a hatóanyagok jelen vannak-e a távozó nyirokfolyadékban. 

Az eljárás során non-invasív rádióizotópos limfográf műszert használtak 3 napon keresztül a hatóanyag transzport detektálására. Vizsgálatuk megerősítette, hogy a mikronizált hatóanyagot tartalmazó gél összetevői a felszívódást követően akár 24 órán keresztül is képesek a célszövetek környezetében maradni, és ott jótékony hatásukat kifejteni. Természetesen a nem hasznosított gél és hatóanyag molekulák 24 óra elteltével szép fokozatosan elszállítódtak a nyirokkeringés segítségével .

A tény, hogy hatóanyagaink nem határozatlan időtartamig tudnak bőrünk mélyebb rétegeibe maradni, mindegyikünk számára egyértelmű. Azonban ha mezoterápiás kezeléseinkkel el tudjuk érni, hogy hatóanyagaink a célsejtek közelében maradjanak addig, amíg gyógyhatásukat kifejtik, az már megfelelő kezelési eredmény.

tű nélküli mezó debrecenLED - FÉNYTERÁPIÁS MASZK

A LED Maszk terápia egy olyan fájdalommentes, modern  eljárás mely a LED technológia jótékony hatását használja fel , aminek köszönhetően különböző színű  fény sugarak hatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

Ennek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb és teltebb lesz a bőr. A fény, csak akkor tudja kifejteni hatását, ha célzottan a sejtekhez jut el állandó hullámhosszon. A mitokondriumban található enzimek ATP termelését fokozza, ezáltal a sejt hirtelen növekvő energiához jut. Hatására fokozottan növekszik a sejtosztódás, amely a kozmetikai bőrfiatalítás nélkülözhetetlen biológiai folyamata.

Növekszik a sejtanyagcsere, a fény stimulálja a sejteket, javul a bőr mikró cirkulációja, több hatóanyag jut el a bőrsejtekhez a kezelési idő alatt. A fény hatására aktiválódnak a fibroblasztok, így fokozódik a kollagén és elasztin termelődés, amely elősegít a bőr természetes rugalmasságának a megőrzését.

Rendszeres használatával intenzív és azonnali látványos eredmény érhető el, a modern anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve.Alkalmazható

- Fényét vesztett, fakó bőr helyreállítására
- Felszíni ráncok halványítására
- Fáradt bőr vitalizálására
- Szem körüli sötét karikák halványítására
- Akne problémák kezelésére
- Pattanásos, gyulladt bőr nyugtatására, javításáraElőnyei

-A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul.
-Nincs hőtermelés, nem károsítja a bőr felületét.
-Bármely bőrtípusnál alkalmazható és korosztálynál alkalmazható.
- Az év bármely szakában végezhető
- Kompatibilis más, már létező bőrfiatalító kezelésekkelA LED technológiáról

A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek.

  • A piros fény az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.
  • A zöld fény gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.
  • A kék fény akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt, problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.

led maszk debrecenKRIOTERÁPIA - HIDEG KALAPÁCS

A krioterápia hatására megindul a természetes sejtszintű regenerálás, így a szervezeted saját fiatalító folyamatait segíti elő. Jótékonyan hat a bőr rugalmasságára, feszességére továbbá gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A bőr visszanyugtatására is alkalmas, de legfőképpen a visszahűtés által létrejött úgynevezett hatóanyag csapda. Kialakulása miatt igen közkedvelt kezelés ami egyben a kezelések lezárására is. Általa bezárjuk a bőrbe juttatott anyagokat, még hatékonyabbá téve így a kezelést. A krioterápia másik neve az úgynevezett hideg kalapács. Az alacsony hőfok hatására a bőr mélyebb rétegeiben a sejtek tevékenysége fokozottabb lesz, beindulnak az öngyógyító folyamatok, enzimek, hormonok szabadulnak fel. Arról nem is beszélve, hogy jót tesz az immunrendszernek is, hiszen a hideg zuhanyt is ajánlják erre a célra. A kezelőfejjel lehűtjük az arcot 0°-ra. Ahogy beindul a keringés, az serkenni kezd a hideg hatására, javulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, a szövetekbe pedig friss, oxigéndús vér kerül!Mire jó a krioterápia?

- a bőr rugalmasítás és feszesítés
- gyulladás csökkentés
- rosaceas bőr kezelése
- arcizmok stimulálása
- bőr fiatalítás
- bőrhibák kezelése természetes módon
- sejtszintű regenerálás
- az öngyógyító folyamatok beindítása

Arckezelésre vágyik? Foglaljon online!