Jade Köves Arcmasszázs

A jáde kő már régóta nagyra becsült féldrágakő, Kínában már a 7. században ismerték és az ősi dinasztiák is kedvelt elemként tartották számon. Az iparművészet mellett a szépségápolásban is helyet kapott, masszázskőként előszeretettel használták, mivel nem csak tárolja hanem sugározza is a pozitív energiát. A jáde kő rezgései spirituális megközelítésben megegyeznek az emberi test rezgéseivel, ezért könnyen sugározzák az egészséges állapotot a szervezetnek.

Nem csoda, hogy a modern szépségápolásba is beillesztésre kerültek a jáde kőből készült eszközök, amelyek közül a legismertebb és legkedveltebb a jáde köves roller. A jáde köves bőrápoló eszközök csökkentik a finom ráncokat, minimalizálják a megnövekedett pórusokat, ösztönzik a kollagén termelést. A szem környékén serkentik a vérkeringést, ezzel halványítják a sötét karikákat és csökkentik a puffadást. Továbbá segítik a felhalmozódott méreganyagok távozását, arckrémekkel együtt használva növelik a hatóanyagok felszívódását és javítják a bőr vérkeringését.

A jáde roller egy kicsi és egy nagy görgővel rendelkezik, amelyek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy az arc minden területén könnyen csússzanak, beleértve a szem körüli érzékeny területet is.

Jade Arcroller


A jáde kőből faragott henger segítségével átmasszírozhatod a bőrödet. A henger használata elősegíti a vér és a szövetekben felgyülemlett nyirokfolyadék áramlását, ezáltal csökkenhet az arc puffadtsága és a finom-ráncok száma.

Óvatosan stimulálja az arc szöveteit az izmok ellazításának és a felgyülemlett méreganyagok felszabadításának érdekében, mely simább, rugalmasabb bőrt eredményez. A használat során alkalmazott olajat mélyebbre juttatja a bőr szöveteibe, így azok hatása fokozottabban érvényesül.
Az ásvány finoman csiszolt felülete gyengéden siklik a bőr felületén.

A kövek természetükből kifolyólag mindig egy picit hidegebbek, mint a szoba hőmérséklete és ettől rendkívül frissítő érzés, amikor a bőrünkhöz érnek. A hűvös érintés frissítő hatással van a bőrre, ugyanakkor stimulálja azt, mint egy hideg vizes zuhany. Otthoni használat esetén ha szeretnéd a frissítő hatást fokozni, 1-2 órára hűtőbe (de semmiképpen se fagyasztóba) is teheted a rollert.

Csökkenti a hétköznapok okozta stresszt. A rendszeres arcmasszázs jótékony hatása elsősorban az ismétlődő, lassú, figyelemmel végzett mozdulatokból adódik, így nyugtatnak és jó érzéssel töltenek fel.

Gua Sha masszázs lap

A tökéletesen formatervezett masszázslapok az arc csontjaihoz illeszkedően követik az arc görbületeit.
Az eszköz minden részének egyedi célja a bőr fiatalítása. Az arcrollerhez hasonlóan elősegíti a nyirokfolyadék és a benne lévő méreganyagok elvezetését, eltávolítja az elzáródásokat, méreganyagokat és a felesleges folyadékot. Használata nyugtatja az idegrendszert, ezáltal segít a stressz hatásainak minimalizálásában.
A Gua-Sha köves masszázs révén a bőr táplálkozik és az izmok megerősödnek, tónusosabb és megemeltebb megjelenést eredményezve.

A Gua-Sha köves masszázs hatására a bőr alatt megnövekedett áramlásnak számos jótékony hatását ismerjük:
– helyreállítja a szövet mobilitását és rugalmasságát
– feszesíti az izmokat
– javítja a keringést és a kollagén termelést
– egészséges ragyogást ad bőrödnek

Hogyan alkalmazd otthon?

Első használat előtt alaposan tisztítsd meg a követ. Használhatsz kis mennyiségű szappanos vizet vagy Feketebodzás arctonikos vattakorongot, de ne használj erős oldószereket vagy dörzsölő anyagokat! Tisztítás után mindig töröld teljesen szárazra.

Mindig tiszta bőrön használd a követ.

Jó, ha használsz előtte Luxus arcolajat, mivel segíti a bőr mélyebb rétegeibe való felszívódását és emellett azért is fontos, mert megkönnyíti a kő siklását a bőrön.

Gyengéd, lassú, de határozott, nem kapkodó mozdulatokkal dolgozz.

A rollert helyezd az arc közepére és könnyed nyomással vízszintesen görgesd el a halánték/fül irányába. Minden egyes vonalon 5x görgesd át a rollert.

A Gua Sha esetében fektesd fel a lapot szinte vízszintesen a bőrödre, azaz a lapjával dolgozz, és ne az élével. Ez azt jelenti, hogy mindig nagyjából 15-45 fokos szöget zárjon be az arcoddal.

Ha csak egy perced van rá, az is szuper, de ha tudsz rá 10-15 percet szánni akkor igazán át tudod adni magad a masszázs élményének.

Használat után folyó víz alatt tisztítsd meg az eszközt, és töröld is teljesen szárazra.

Ha te is szeretnéd kipróbálni ezt a csoda kezelést
várlak szeretettel.

Foglalj akár online időpontot hozzám vagy 
elérhetőségeim keresztül:

4032 Debrecen Senyei-Oláh István utca 8.
[email protected]
Telefon: 06304886343
Messenger: https://www.facebook.com/lionbeautyandspa