Ritka szemöldök? Vékony pillák? Foglalj online Debreceni szalonomba! További részletekért görgess lejjebb!

kozmetika, debrecen, szempilla, festés, szemöldök


Az igéző tekintet titka!

Kozmetikánkban kialakítjuk a Te stílusodnak leginkább megfelelő szemöldökformát, közösen megtaláljuk az arra illő legcsodálatosabb színvilágot, amihez a szempilláid festését is igazíthatjuk. Mindezt tartós minőséget garantáló prémiumtermékek segítségével. Tekinteted káprázatosan kifejező és felejthetetlen lesz!


Szemöldökszedés

Arcunk igencsak meghatározó része a szemöldök, keretet és karaktert ad neki, ezért nem szabad elhanyagolni. Egy jól kiszedett szemöldök igazi keretet ad a szemednek, a megfelelő íveltség és forma kiemeli a valódi szépségedet. Mégsem feltűnő, inkább csak szépítő. Ha első szemöldökszedés előtt állsz, vagy az elrontott és vissza nőtt szemöldöködet szeretnéd rendbe hozni, nyugodtan bízd csak rám! Ha már felépítettük az arcod vonásaihoz leginkább illő szemöldök ívet és formát, akkor már könnyen karbantartható. Csipesszel és gyantával egyaránt formázok szemöldököt nőknek és férfiaknak is.


kozmetika, debrecen, szemöldökszedés


Szemöldök styling

Mivel másabb egy szemöldök styling?
A kezelés tartalmaz arcforma-, szem-, valamint hajszínanalízist, amelyek alapján kialakítható az arcnak és a vendég stílusának megfelelő tökéletes szemöldökforma és szín. A személyre szabott szemöldök tervezéssel jól definiált, szép szemöldök készíthető, amely esztétikus, üde megjelenést biztosít az arcnak.
Mindenkinek javaslom, aki formátlan, bozontos szemöldökkel rendelkezik, vagy unja a mindennapi reggeli sminkelést, illetve idegenkedik a sminktetoválástól. Ajánlom továbbá azoknak akiknek a szemöldöke aszimmetrikus, vagy épp a hiányos, túlszedett szemöldököt és elvékonyított formát szeretnék helyrehozni.

kozmetika, debrecen, szemöldök styling