Nyak és dekoltázs bőrének kezelése

Egy lépéssel közelebb a feszesebb bőrért. Szeretnéd új szintre emelni a bőrmegújítást és a fiatalos megjelenést?

Nemcsak arcunkon látszanak az öregedés jelei, hanem a nyak és a dekoltázs bőrén is jelentkezhetnek törésszerű ráncok és barázdák, azonban erről a területről hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Azonban, a megfelelő kezelésekkel és gondozással ezek a területek ismét fiatalosabbak és frissebbek lehetnek. Érdemes az arc és a környező területek kezelését egyszerre végezni, hiszen hiába a fiatalos arc, ha a nyak és a dekoltázs bőre megviselt. Számos arckezelés mellé igénybe vehető a nyak és dekoltázs kezelések is a szalonban. A kollagén termelés fokozó, bőrmegújító kezelések újjá varázsolják a legkényesebb területeket, így a nyak és a dekoltázs területét is! Miért is fontos, hogy törődjünk a bőrünkkel? 
A minőségi hatóanyagok mellett elengedhetetlen a gépi nyak és dekoltázs kezelés, hiszen az izomtónus formálásával és a bőr mélyebb rétegeinek kezelésével feszessé varázsolja a megfáradt, petyhüdt bőrt. A kezelések hatékonyak lehetnek a ráncok, pigmentáció és bőrhibák csökkentésében a nyak és dekoltázs területén.

Mely arckezelések mellé kérhetőek a fent említett kezelések? 

Kényeztető, fiataltó, hidratáló kezeléseim közül kérheted:

  • az Ultrahangos ránctalanító és hidratáló kezelés mellé,
  • a tű nélküli mezoterápiás ránctalanító, feltöltő kezelés mellé,
  • a rádiófrekvenciás arckezelés mellé,
  • a mini Hifu arckezelés mellé,
  • a dermarolleres és dermapenes arckezelés mellé,
  • a kollagén arcterápia mellé,
  • az "Angyali Arc" kezelés mellé,
  • a 24 karátos arany arcterápia mellé,
  • a csiganyál arcterápia mellé.

GYORS EREDMÉNY

Már az első kezelés után látványos eredményeket tapasztalhatsz.
Kifejezetten a bőrtípusnak megfelelő ampullák és szérumok és pakolások.


HATÉKONY KEZELÉSKOMBINÁCIÓ

Hatékony, személyre szabott kombinációk a petyhüdt bőr kezelésére, ráncok halványítására.


GYORS GYÓGYULÁS

A kezelések nem járnak felépülési idővel, a kezelt terület gyorsan regenerálódik, így folytathatod mindennapi tevékenységeidet.

CSÚCSMINŐSÉG

A leghatékonyabb non-invazív eljárások, valamint a legnépszerűbb
 gépi és kézi kezelések.


A nyak és a dekoltázs kezelések menete:

A kezelés előtt átbeszéljük a részletesen milyen eredményt várhatsz a kezeléstől, milyen kezeléskombinációval fogjuk elérni a számodra megfelelő eredményt.
A nyak és a dekoltázs bőre érzékeny terület, amelynek kezelését érdemes szakértő kezekre bízni. A kezeléseket követően nincs szükség felépülési időre, folytathatod mindennapi tevékenységeidet.  Speciális bőrnyugtató krém és fényvédő használata minden esetben javasolt a kezelt területen, hiszen a nyak és dekoltázs bőre érzékeny terület. A mindennapok során pedig a hidratáló krémek rendszeres használata hozzájárulhat a nyak és dekoltázs fiatalos megjelenéséhez. A hidratáló krémek ápolják és hidratálják a bőrt, így csökkentik a ráncok és finom vonalak megjelenését. Válassz olyan krémet, amelynek összetevői kifejezetten a nyak és dekoltázs ápolására lettek kifejlesztve.