Gépi kezelések bemutatása

Már bizonyítottan érdemes egyre korábban odafigyelni a bőrünk állapotára, mert a környezeti és életmódbeli hatások rohamosan öregítik a bőrt. A 20-as éveinkben a kollagén termelés elkezd csökkeni, a hidratáltsága gyengébb lesz és lassulnak a sejtmegújító folyamatok is.

A gépi kezelések segítenek abban, hogy minél hatékonyabban és célzottaban juttassuk el a hatóanyagokat a bőrbe, ezzel tovább megőrizve a bőr fiatalságát, üdeségét és frissességét.
A különböző gépek kombinációjával még látványosabb eredményeket érhetünk el.

Tartsd karban a gépeidet! - Beauty Forum

Hidroabrázió (bőrcsiszolás)

A készülék ultrahangja porlasztja a vizet melynek hatására a vízcseppek leválasztják az epidermisz felső rétegét. Erőteljes hámlasztó hatása van mégis kíméletes.
A rezgés által a pórusok is tisztulnak. 

Az ultrahang rezgését hatóanyag bevitelre is használhatjuk, mikró-masszázs jön létre, melynek anyagcsere fokozó hatása van, nyirokkeringést serkentő, valamint megnöveli a hatóanyagok mélyebb rétegbe történő felszívódását. Percenként 28000 rezgést ad le, mely rezgésszám különösen hatékony mind a peelingezés, mind pedig a hatóanyag bevitel szempontjából!

Gyémántfejes Mikrodermabrázió
(bőrcsiszolás)

A mikrodermabrázió egy bőr frissítő / megújuló technológia, mely a nap káros hatásainak illetve öregedési hatásainak kitett arcbőrt javítja. Használhatjuk ezt a készüléket arra, hogy a gyémántszemcsés kezelőfejet és vákuum egyidejű alkalmazásával az elhalt hámsejtetek eltávolítjuk. Ahogy más bőr fiatalító technológiák esetében, itt is több kezelés szükséges ahhoz, hogy csökkentsük és eltávolítsuk a ráncokat és a nem kívánt pigment foltokat.

Kezelési területek: hiperkeratózis, tág pórusú bőr, hegek, ráncok, striák, pigment foltok, öregségi foltok, aknék, fénykárosodás, cellulit, bőrsorvadás.

Rádiófrekvencia

A Rádiófrekvencia nem más mint a nagyfrekvencián belül a 30kHz-300GHz közötti frekvenciatartományba eső elektromágneses hullámok amiket Rádiófrekvenciának nevezünk. Hagyjuk is ezeket a fizikai fogalmakat és lássuk miért jó nekünk ez a kezelés.
Bőrünk rugalmasságáért, feszességéért a bőr egyik legfontosabb összetevője, a kollagén felel. Azonban az idő előrehaladtával és a fénykárosodás következtében a szervezetünkben található kollagén mennyisége csökken, így vele együtt a bőrünk rugalmassága is: arcbőrünk megereszkedik és ráncok jelennek meg a bőrön. Nem mellesleg 40 éves kor felett szervezetünk leáll a termelésével.

A rádiófrekvenciás arcfeszesítéssel azonban ez a folyamat lassítható és segítségével a bőr természetes kollagén termelése fokozható!

Kezelésünk hatékonyan alkalmazható:

 • finom ráncok simítására
 • anti-aging hatás elérésére
 • arcfrissítésre, bőrfeszesítésre
 • tömörebb, simább bőrszerkezet elérésére
 • arcliftingre
 • a kötőszövetek erősítésére

Hatóanyag mentesen, gyorsan, azonnal látható eredményt hoz. A rádiófrekvenciás kezelések hatására látványosan növekszik a bőr rugalmassága és fénye, feszesebbé válik a bőr, a kontúrok kiemelkednek az arcon és a testen, javul az ernyedt bőr tónusa, és a szem alatti táskák, sötét karikák, illetve az aknés hegek állapota. A prémium kategóriás rádiófrekvenciás géppel a kezelés rendkívül kíméletesen, de mégis hatékonyan kezeli a finom ráncokat, újítja meg a bőrt. A rádiófrekvenciás energia hatására szelektív hőhatás keletkezik, mely a bőr mélyebb rétegeiben is kifejti hatását.

A kezelőfejben található érintkezési pontokon keresztül kilépő rádiófrekvenciás energia apró, pontszerű sérüléseket hoz létre a bőrben. A pontok közötti területek épek maradnak. A sebgyógyulás az ép területekről indul ki és gyorsan zajlik, ez az újraképződött bőr egyenletesebb felszínű és tónusú lesz.

Arcon jobb tartású szövet, kevesebb ránc, feszesebb bőr, fiatalosabb megjelenés lesz a végeredményt.  A kezelések teljesen fájdalommentesek és olyan hatékonyak, hogy már az első kezelés után is látható az eredmény. Ezt a kezelést kifejezetten ajánljuk azoknak a vendégeknek, akik tű nélküli és gyorsan regenerálódó bőrfiatalító megoldást keresnek.

A kezelés előnye, hogy rövid idő alatt a bőr:

 • fiatalosabb,
 • feszesebb,
 • egyenletesebb,
 • tónusosabb lesz.

A kezelés rövidtávú eredményeként a kollagén rostok összehúzódnak, így a bőrfeszesítő hatás azonnal jelentkezik. Hosszabb távon elősegíti a kollagén termelést, hatékonyan stimulálja a kollagént és elasztint termelő fibroblaszt sejteket, mely fiatalosabb bőrképet eredményez. Kezelés közben meleg érzetet tapasztal a páciens. Nincs felépülési idő, a felhámon nem keletkezik sérülés, maximum bőrpirosodás tapasztalunk, ami néhány órán belül elmúlik.


Kezelés utáni teendők:

Kezelés után kerülni kell az újabb hőhatást, illetve bőrradírozást. Így például a kezelés utáni napon nem javallott szolárium használata, vagy a napozás. Kerülendő a bőr lefedése, így a smink használata is közvetlenül a kezelés után. Hidratáló arcpakolások azonban mindenképpen jót tesznek majd a bőrnek, érdemes ilyenkor fokozottan figyelni az egyébként is fontos folyadék bevitelre. A szabályok betartásáért cserébe gyönyörű, sima, ráncmentes bőr a jutalmunk.

Ellenjavallatok:

 • Daganatos megbetegedések
 • Terhesség
 • Szoptatás
 • Fémimplantátumok
 • Fertőzés
 • Pacemaker
 • Tetoválás
 • Gyulladás a kezelt területen
 • Vérzékenység
 • Diabétesz
 • Szteroidos kezelés
 • Véralvadásgátló szedése
 • Aznapi szoláriumozás

Ultrahang 

A másodpercenként 28000 elektromos rezgést átalakítja ugyanekkora 28000/mp mechanikai rezgéssé. Az ultrahang a bőrt masszírozza és tisztítja egyaránt. Közben a mélyen fekvő sejteket is stimulálja. Hatékonyan eltávolítja a foltokat, ráncokat, pattanásokat, bőrkeményedéseket, tisztítja az eltömített pórusokat, így a bőre tiszta, ragyogó és rugalmas lesz.

Tű nélküli mezoterápia 

A tű nélküli mezoterápia megjelenése lehetőséget adott a számunkra, hogy a mezoterápiával összefüggő hatékony penetrációt fájdalommentesen kínáljuk vendégeik számára. Az esztétikai orvoslásban és kozmetikai gyakorlatban egyaránt  számos kezelési alternatívát nyújt az arc és a test bőrének szépítésében.

A fent említett tűs eljárásokkal ellentétben tű nélküli mezoterápiás kezelések során vendégeinknek nem kell számolnia a kellemetlen fájdalommal, eritémával, vagy az esetlegesen kialakuló véraláfutásokkal. Amerikai bőrgyógyászok 1970-ben, hogy megfelelő hullámhosszúságú és rövid idő alatt kibocsátott intenzív elektromos impulzus eredményeként a sejtmembránok polarizációja megváltozik.

Azaz elektromos stimuláció megfordítja a sejtek polaritását, megakadályozva ezzel az elektrolízist. Apró sejt közötti csatornák nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az orvosi tisztaságú hatóanyagok áthatolását a mélyebb rétegekbe.  A vizsgálat célja az volt, hogy egy aktív összetevőket tartalmazó mikronizált hidrogelt elektroporációval meghatározott mélységbe juttattak, és figyelemmel követték, hogy a felszívódás után a hatóanyagok jelen vannak-e a távozó nyirokfolyadékban.

Az eljárás során non-invasív rádióizotópos limfográf műszert használtak 3 napon keresztül a hatóanyag transzport detektálására. Vizsgálatuk megerősítette, hogy a mikronizált hatóanyagot tartalmazó gél összetevői a felszívódást követően akár 24 órán keresztül is képesek a célszövetek környezetében maradni, és ott jótékony hatásukat kifejteni. Természetesen a nem hasznosított gél és hatóanyag molekulák 24 óra elteltével szép fokozatosan elszállítódtak a nyirokkeringés segítségével .

A tény, hogy hatóanyagaink nem határozatlan időtartamig tudnak bőrünk mélyebb rétegeibe maradni, mindegyikünk számára egyértelmű. Azonban ha mezoterápiás kezeléseinkkel el tudjuk érni, hogy hatóanyagaink a célsejtek közelében maradjanak addig, amíg gyógyhatásukat kifejtik, az már megfelelő kezelési eredmény.

Egy kezelés alkalmával több fajta bőrproblémát is tud kezelni egyszerre.
A személyre szabottan összeállított hatóanyagok megfelelő keverékével, koktéljaival sokféle bőrproblémára nyújt megoldást:

 • intenzíven lassítja a bőr öregedési folyamatait
 • feszesíti, tömöríti a bőrt
 • fiatalít
 • ránc prevenció hatású
 • hidratál és pótolja a vitaminokat
 • pigmentfolt halványító
 • hatékonyan kezeli a rosacea-t, acne-t és a gyulladásokat

A fókuszált mezoterápiás kezelések már az első alkalommal látható eredményt mutatnak, természetesen fájdalommentesen. A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő.

Mini Hifu
( High Intensity Focused Ultrasound

A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), egy teljesen egyedülálló kezelés, amely a mikro-fókuszált ultrahang erejével, az arcplasztikával megegyező eredményt képes elérni. HIFU (magas intenzitású fókuszált ultrahang), egyedül álló módon szállítja a fókuszált  ultrahang energiát,  a bőr mély rétegeibe, az erősen fókuszált ultrahang nyaláb energiája eléri a SMAS réteget. A HIFU (High Intensity Focused Ultrasound), kezelés  során, a bőr megfeszítésén túl ez a réteg, a SMAS réteg, is felerősödik.
A SMAS (Superficialis musculo aponeuroticus systema), a bőr alatt és az izomszövet között húzódó kötőszövetes réteg.
A HIFU, a magas intenzitású fókuszált ultrahangot alkalmazó készülék amely, a fókuszált ultrahang energia  alkalmazásával, beindítják a szervezet természetes védelemi reakcióját, melynek hatására a fibroblaszt és elasztin  termelődése beindul, mely emeli és feszesíti a bőrt.
A módszer egy hatékony, non-invazív megoldást kínál, kiváltva a sebészeti beavatkozásokat.
A kezelést a bőr színétől, típusától, ill évszaktól függetlenül lehet végezni.
A beavatkozás után, nem változik meg az arc karaktere, formája, nincs gyógyulási idő, nincs lábadozás, munkából való kiesés.

HIFU - rtwskin aesthetics clinic

A HIFU hatása:

 • Beindítja a kollagén újramodellezését, ami lassítja a bőr öregedését.
 • Beindítja az elasztin-termelést.
 • Erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, azaz növeli a bőr alátámasztását
 • Eléri az kötőszövet-izomréteg kontrakcióját, így megemeli az arcot
 • Eltünteti a felesleges zsírszövetet, azaz csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt

A javulás a kollagén termelés beindulásának köszönhetően a kezelést követően folytatódik, a teljes hatását folyamatosan 2-3 hónap alatt fejti ki, és az eredmény hosszútávú!

A KEZELÉS MÁS-MÁS KORCSOPORTNAK MÁS CÉLLAL AJÁNLOTT.

30-as korosztály:

30-as korosztály esetében az A vonal megtartására és a kollagén termelés csökkenésének megakadályozására alkalmazzuk. Mivel a kollagén rostok száma a bőrben folyamatosan csökken, és emiatt elveszítjük bőrünk tömörségét és feszességét, a kollagén termelés felgyorsítása és szinten tartása lehet a kulcs az öregedés jeleinek késleltetéséhez.

40-es korosztály:

A 40-es korosztály esetében kezelhetjük az enyhe megereszkedést, a tokát, kiemelhetjük az arckontúrokat és megakadályozhatjuk a szarkalábak súlyosbodását a szemkörnyéken.

50-es korosztály:

Az 50-es éveikben járóknak legtöbbször a toka és állvonal kezelése ajánlott, az arckontúr kiemelése miatt, a nyak kezelése a petyhüdtség és ráncok miatt, valamint a homlokon a speciális szemöldök-lifting elvégzése, mely így kinyitja a tekintetet és fiatalosabb arcképet kölcsönöz.

60-as korosztály:

60-as éveikben járóknál már érdemes megvizsgálni a megereszkedettség és petyhüdtség súlyosságát, az izmok lazaságát, ugyanis a reagálás a kollagén rostok számának minimálisra csökkenése miatt eltérő lehet. Nekik minden esetben extra sűrűségű kezelés elvégzése javasolt, magasabb energiával, több irányban és minden problémás területen.

Milyen érzés a HIFU kezelés? ehet némi kényelmetlenséggel számolni, miközben az energia átadására kerül sor, de ez csak átmeneti jellegű, és jelzi a kollagén-építési folyamat kezdeményezését. A komfort küszöbértékek eltérőek, ezért az értékeket minden vendég számára a legkellemesebb fokozatra állítjuk.

Biztonságos-e a HIFU kezelés? Ultrahang energia bizonyítottan jó, több mint 50 éve használja  az orvostudomány.A klinikai vizsgálatok igazolták a biztonságosságát.

Milyen eredményt várhatok? Egyetlen kezelés regeneratív folyamatot kezdeményez, de a teljes hatás elérése, fokozatos, két-három hónapon belül érhető el.

Hány HIFU kezelés szükséges? Általában egy kezelés szükséges. Néhány vendégnél előnyös lehet egynél több kezelés. Amennyiben, nem értük el a kellő eredményt, a kezelés megismételhető. Évente egy fenntartó kezelés ajánlott.

Látható eredmények:

 • jelentős emelés a homlok vonalnál, ennek következtében csökken a bőr lazaság a szemhéjon,  nyitottabb a szem a szemhéj emelkedése folytán,
 • az arc és a nyak bőrének feszesítése során, egy simább, jobban illeszkedő bőr alakul,
 • ráncok csökkennek,
 • a bőr színe és turgora jelentősen javul, 
 • a megereszkedett bőr megemelkedik és tónusosabbá válik, fiatalosabb arc megjelenés.
 • Az eljárás alkalmazása beindítja az új kollagén építést, ami lassítja a bőr öregedését.

Kinek ajánlott a HIFU kezelés?

– akiknek megereszkedett a bőre, az arc és nyak vonalán,

– akiknek bőrük veszített rugalmasságából,

– akiknek ráncai kis vagy nagymértékben megjelentek,

– akiknek szemhéjukon a bőr megereszkedett,

– akik nem szeretnének sebészi beavatkozást,

– akik egészségi problémák miatt, nem vehetik igénybe a sebészeti beavatkozást,

A Kezelés menete:

A letisztított bőrt előkészítjük a kezelésre.

Kontaktanyag felhelyezése után elvégezzük a HIFU kezelést.

Nyugtató pakolás után a bőrt őssejtes krémmel lezárjuk.

ELLENJAVALLATOK:

A Mikrofókuszált Ultrahang (HIFU) használata nem javasolt a következő esetekben

 1. Egészségügyi rendellenességek mint pld.: cukorbetegség, keringési zavarok, Epilepszia, szívelégtelenség stb
 2. Bőrbetegségek, bőrgyulladás, lázas állapot esetén, nyílt sebek, sérülések helyén
 3. Aktív bőrfertőzés, akne, ekcéma, herpesz, stb
 4. Kiemelkedő anyajegy, szemölcs
 5. Terhesség és szoptatás
 6. 18 év alatti életkor
 7. Beültetett pacemaker, defibrillátor egyéb elektromágneses eszköz
 8. Beültetett idegen test a kezelendő terület alatt (izületpótlás, kapcsok, ortopédiás eszköz).
 9. Autoimmun betegségek ( porphyria, lupus)
 10. Különböző, a bőr elvékonyodását okozó gyógyszerek, pl. roacutan szedése a kezelést megelőző fél évben
 11. Keloidos sebgyógyulás és ichtyosis esetén hypertróphiás forradások helye.
 12. Bármilyen kondíció, amely a kezelő orvos véleménye szerint veszélyezteti a páciens biztonságos kezelését.


Dermaroller

A speciális terápiának köszönhetően segít eltüntetni a ráncokat, feszesíti a bőrt, eltünteti a narancsbőrt, a hegeket, a striákat, illetve elősegíti a haj növekedését és megelőzi a hajhullást. Bárhol a testen használható. Dermarollerünk a legjobb választás nőknek és férfiaknak, időseknek és fiataloknak, és mindenkinek, aki szeretné megőrizni vagy javítani bőre egészségét. A mikroroller stimulálja a bőr élő rétegeit, ami fokozott véráramlást eredményez a bőrben, és a fibroblasztokat kollagén és elasztin szintézisre serkenti. Minden egyes egymást követő kezelés fokozatosan csökkenti a striákat és hegeket, javítja az arc kontúrját, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. Ezen kívül akár 500%-kal is elősegíti a bőrápoló krémek, szérumok és orvosi tisztaságú ampullák hatóanyagainak felszívódását. Legyen szebb és egészségesebb a bőre ráncok nélkül mindössze 6 hét alatt. Ez az egyedülálló dermaroller segít ezt elérni.

Ezt az eljárást egy olyan hengerrel végezzük, amelynek a felületén számos apró tű található. A tüskék által okozott szabad szemmel nem látható mikro sérülések beindítják a kollagén termelést a bőr mélyebb rétegeiben. A dermaroller tüskéi behatolnak a bőrbe, de nem távolítják el a bőr felületét, mint a lézeres arcfiatalításánál, ezáltal a gyógyulási idő sokkal rövidebb.

Gyógyulási idő:

A kezelés utáni gyógyulási szakasz 12-24 óra. Ez idő alatt a szabad szemmel nem látható mikro sérülések miatt bőrpír figyelhető meg, de emiatt másnap már nem kell otthon maradni. Bakteriális felülfertőződésre kell vigyázni, és mivel a kezelés nyáron is elvégezhető, fokozott fényvédelemre van szükség.
A kezelést 2-4 hetente ajánlott megismételni 5 alkalmas kúrában a komplett és tartós eredmény érdekében.

Ellenjavallat: 

Nem ajánlott cukorbetegeknek, terheseknek és azoknak akik keloid képzésre hajlamosak, akinek gyakran van herpesze, megelőzésképpen herpesz elleni gyógyszert kell szedni.


Dermapen vagy Mezopen
(tűs mezoterápia)

A dermapen 3-4 szer annyi lyukat szúr a bőrbe, mint a dermaroller, így a nagyobb számú mikrosérülés miatt hatásosabb a kezelés. A dermapen kezelés ajánlható arc és bőrfiatalításra (például nyak, dekoltázs), az arc bármely részén alkalmazható. Az arcbőrön található pigmentfoltok, aknék, kitágult pórusok, hegek sokak számára okoznak zavaró esztétikai problémát, a dermapennel ezek a panaszok is eredményesen kezelhetők.

Dermapen képzés – perfectlookszalon

Kinek ajánlott a dermapen kezelés?

 • Bárkinek, aki az arcbőrét szeretné feszesebbé tenni.
 • Aki a mélyebb ráncokat, és redőket szeretné eltüntetni, halványítani.
 • Aki a szem és száj környéki ráncokat szeretné csökkenteni.
 • Aki apróbb bőrhibákkal, hegekkel, pigmentfoltokkal, striákkal, és tág pórusú bőrrel rendelkezik.
 • Akinek a bőre megereszkedett és petyhüdté vált például nagymértékű fogyás eredményeként.
 • Bárkinek, aki műtéti beavatkozás nélkül szeretné visszakapni bőre fiatalos megjelenését.

A kezelés számos előnnyel rendelkezik, egyrészt segít megelőzni és visszafordítani a kollagén csökkenésével járó folyamatot. Másrészt számos bőrgyógyászati panaszra kínál hatásos megoldást: a szervezet öngyógyító képességét kihasználva segít megszabadulni a zavaró bőrhibáktól.

Nagy előnye továbbá, hogy egy teljesen személyre szabott beavatkozás, mivel a különleges kialakítású készülék számos beállítási módot tesz lehetővé, így a kezelőfej beállításával a kezelés erőssége a páciens bőr vastagságához állítható be. A különböző esztétikai problémák esetén más-más tűhosszúság optimális, és ezek változtatásával precízebb kezelést tesz lehetővé. A kis mérete miatt jól alkalmazható a nehezen hozzáférhető területeken is. Ismert mellékhatása nincs, és már egyetlen kezeléssel is látványos javulás érhető el.

Mi a különbség az orvosi illetve a kozmetikai dermapen kezelés között?

A kozmetikai szalonok is kínálnak dermaroller/dermapen kezelést, azonban fontos különbség, hogy az általuk használt tű hosszúsága jóval rövidebb (max. 0,5 mm), amellyel csak a bőr felső hámrétege érhető el. Az orvos esztétikában használatos tűk (2,2 mm) viszont a bőr mélyebb rétegeibe is behatolnak, így a kezelés hatása is hosszabb ideig tart.

Milyen hatóanyagot használunk?

A dermapen kezelés hatékonysága fokozható, ha a keletkező mikrosérüléseken keresztül hatóanyagot juttatunk a bőr megfelelő rétegébe. A rendelőnkben alkalmazott orvosi szérumok magas hatóanyag tartalommal rendelkeznek, és többféle célnak felelnek meg, például revitalizáló, feszesítő, bőrtónus javító, illetve egyéb bőrproblémák kezelésére szolgáló ampullákat használunk.

A kezelés menete:

A dermapen kezelést egy állapotfelméréssel egybekötött orvos esztétikai konzultáció előzi meg. A kezelés előtt a bőrfelületet letisztítjuk, fertőtlenítjük, és érzéstelenítő krémmel bekenjük. A dermapen tűs kezelést a bőr érzékenységéhez és vastagságához igazítva végezzük, fájdalommal nem, esetleg enyhe kellemetlen érzéssel járhat a tűszúrások helyén. A hatóanyagot a mikrosérüléseken keresztül juttatjuk be a bőrbe. A kezelés végén a kezelt területen gépi hűtést alkalmazunk, majd bőrnyugtató krémmel látjuk el. Az időtartama körülbelül fél-egy  óra, a kezelendő terület nagyságától függően.

Teendők a kezelés után

A dermapen kezelést követően pontszerű vérzés, bőrpír, vagy hámlás tapasztalható (a dermapen tű hosszúságától függően), ám ezek a tünetek pár napon belül megszűnnek. A kezelést követő napokban ajánlott magas faktorszámú fényvédő krémet használni, és célszerű kerülni a napozást, szaunázást, és a forró fürdőzést.

Mikor látható a hatása?

Már az első kezelés után a fokozott kollagén termelődés miatt a bőr feszesebbé, rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá válik, az apróbb ráncok és barázdák kisimulnak. A pórusok összébb húzódnak, a striák halványulnak és az apróbb bőrhibák is eltűnnek. Általában a pácienseknek a probléma jellegétől függően kúraszerű, 3-5 alkalomból álló kezelés sorozatot javasolunk.

Meddig tart a hatása?

A termelődött kollagén magasabb vízmegkötő képessége miatt a bőr üdébb és fiatalosabb lesz, és a kedvező hatás hónapokig is megmarad. 

Ellenjavallat

 • Nem ajánlott cukorbetegeknek, terheseknek és azoknak akik keloid képzésre hajlamosak, akinek gyakran van herpesze, megelőzésképpen herpesz elleni gyógyszert kell szedni.

  FONTOS! Minden kezelés alkalmával új steril mesopen fejet alkalmazunk. 

 • Dermapen kezelés

  Brush (frimátor)

  Kozmetikai frimator digitális kijelzővel, a frimator körkefés tisztító lehetőséget biztosít az arc finomabb és erőteljesebb mechanikai peelingjéhez. Hatása: elősegíti a bőrlégzést, javítja a sejtek oxigén felvételét, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, javul a bőr felszívóképessége, a bőr puhább, bársonyosabb lesz, elősegíti és ösztönzi a bazális réteget az új bőrsejtek termelésére, bőrmegújító, hámképző, elősegíti a bőr könnyebb tisztítását.

  LED - Fényterápiás maszk

  A LED Maszk terápia egy olyan fájdalommentes, modern  eljárás mely a LED technológia jótékony hatását használja fel , aminek köszönhetően különböző színű  fény sugarak hatolnak a bőr mélyebb rétegeibe.

  Ennek hatására a bőr természetes kollagén és elasztin termelése aktivizálódik, gyorsul a sejtek anyagcseréje, feszesebb és teltebb lesz a bőr. A fény, csak akkor tudja kifejteni hatását, ha célzottan a sejtekhez jut el állandó hullámhosszon. A mitokondriumban található enzimek ATP termelését fokozza, ezáltal a sejt hirtelen növekvő energiához jut. Hatására fokozottan növekszik a sejtosztódás, amely a kozmetikai bőrfiatalítás nélkülözhetetlen biológiai folyamata.

  Növekszik a sejtanyagcsere, a fény stimulálja a sejteket, javul a bőr mikró cirkulációja, több hatóanyag jut el a bőrsejtekhez a kezelési idő alatt. A fény hatására aktiválódnak a fibroblasztok, így fokozódik a kollagén és elasztin termelődés, amely elősegít a bőr természetes rugalmasságának a megőrzését.

  Rendszeres használatával intenzív és azonnali látványos eredmény érhető el, a modern anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve.

  Alkalmazható

  - Fényét vesztett, fakó bőr helyreállítására
  - Felszíni ráncok halványítására
  - Fáradt bőr vitalizálására
  - Szem körüli sötét karikák halványítására
  - Akne problémák kezelésére
  - Pattanásos, gyulladt bőr nyugtatására, javítására

  Előnyei

  -A kezelés fájdalommentes, kifejezetten jóleső érzéssel párosul.
  -Nincs hőtermelés, nem károsítja a bőr felületét.
  -Bármely bőrtípusnál alkalmazható és korosztálynál alkalmazható.
  - Az év bármely szakában végezhető
  - Kompatibilis más, már létező bőrfiatalító kezelésekkel

  A LED technológiáról

  A LED fény akadály nélkül, a bőr rétegeit sértetlenül hagyva jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol sejt szintű szövet stimuláció megy végbe. Ezáltal gyorsulnak a sejtek anyagcsere folyamatai, stimulálódik a kollagén termelés és az egész arc bőrnek feszesebb, teltebb kinézetet kölcsönöz. A LED technológia nem csak a ráncokat halványítja, de a különböző színekkel különböző problémák kezelhetőek.

  §  A piros fény az öregedési folyamatokat lassítja, ezáltal a ráncok elleni harcban segít. Tökéletes választás egyéb fiatalító, ránctalanító kezelések után vagy akár egy arcmasszázs után relaxálásra, pihentetésre.

  §  A zöld fény gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert, továbbá ödémás, duzzadt területek nyugtatása, szemkörüli karikák halványítása. Arc tisztítás után kítűnő fertőtlenítő és bőr nyugtató terápia.

  A kék fény akne problémák kezelése és zsíros bőr mattítása. Gyulladt, problémás bőr kezelésében nyújt segítséget a LED kék fényének alkalmazása.

  VIO

  A VIO vagy ózonkezeléshez használt készülék a legrégebb óta tartozik a kozmetikák alapfelszereltségéhez, a bőrre gyakorolt kedvező hatása miatt nagyon kedvelt kezelési forma. Az ózonkezelés baktériumölő és mély fertőtlenítő hatású kozmetikai eljárás. A kezelés alkalmával közvetlen áramhatás éri a bőr felszínét, mely a Vio készülék üvegcsövében a található argon vagy neon nemesgázok áram hatására történő ionizálásának következtében történik. Az eszközről, a bőrhöz közelítve, szikrák pattannak a bőrfelszínre, ahol fertőtlenítő hatású ózon keletkezik. A kezelést fájdalommentessége és nagy hatékonysága miatt minden kozmetikában végzik.

  Krioterápia (Hidegkalapács)

  A krioterápia hatására megindul a természetes sejtszintű regenerálás, így a szervezeted saját fiatalító folyamatait segíti elő. Jótékonyan hat a bőr rugalmasságára, feszességére továbbá gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. A bőr visszanyugtatására is alkalmas, de legfőképpen a visszahűtés által létrejött úgynevezett hatóanyag csapda. Kialakulása miatt igen közkedvelt kezelés ami egyben a kezelések lezárására is. Általa bezárjuk a bőrbe juttatott anyagokat, még hatékonyabbá téve így a kezelést. A krioterápia másik neve az úgynevezett hideg kalapács. Az alacsony hőfok hatására a bőr mélyebb rétegeiben a sejtek tevékenysége fokozottabb lesz, beindulnak az öngyógyító folyamatok, enzimek, hormonok szabadulnak fel. Arról nem is beszélve, hogy jót tesz az immunrendszernek is, hiszen a hideg zuhanyt is ajánlják erre a célra. A kezelőfejjel lehűtjük az arcot 0°-ra. Ahogy beindul a keringés, az serkenni kezd a hideg hatására, javulnak a szervezet öngyógyító folyamatai, a szövetekbe pedig friss, oxigéndús vér kerül!

  Mire jó a krioterápia?

  - a bőr rugalmasítás és feszesítés
  - gyulladás csökkentés
  - rosaceas bőr kezelése
  - arcizmok stimulálása
  - bőr fiatalítás
  - bőrhibák kezelése természetes módon
  - sejtszintű regenerálás
  - az öngyógyító folyamatok beindítása

  Oxigén pisztoly 

  Mindenki tudja, hogy a szép bőr alapja a hidratálás, de az oxigén pótlására csak kevesen gondolnak. Pedig ez utóbbi is alapfeltétele a sejtek regenerálódásának, és 25 éves kor felett a bőr sajnos egyre kevesebbet köt meg belőle. Ráncok, gyulladások, kötőszöveti problémák, és bőrmegereszkedés ellen is hatásos az oxigénes arckezelés.

  A rossz minőségű városi levegő, a dohányzás, illetve, a csaknem egész napos zárt, fűtött térben tartózkodás is előidézhet oxigénhiányos állapotot a bőrben. Ezt nem úgy kell elképzelni, mint amikor nem kapunk levegőt és fuldoklunk, de valójában a testben lezajló anyagcsere-folyamatokat, és a bőrképet is negatív irányban befolyásolja, ha a sejtek kevesebb oxigénnel gazdálkodhatnak.

  Ha az anyagcsere működése nincs egyensúlyban, a szervezetünk nem működik tökéletesen, amitől a bőrünk állapota is rohamosan romlik. Nagyjából 25 éves kor felett a bőr oxigénmegkötő képessége fokozatosan csökken, ami kedvezőtlenül hat a vérkeringésre, ezáltal lassulnak a bőrszövet méregtelenítő és regeneráló folyamatai.

  Az oxi spray kezelés esetében hatóanyagokat fújunk a bőrre és állandó nyomású tiszta oxigénnel bedolgozzuk azt a mélyebb rétegekbe. Az oxigén és a hatóanyagok beépültek a bőrbe. A kezelés minden korosztálynak ajánlott. A problémás bőrök mint akne, rosacea kezelésében is eredményesen használható. Egyedülálló módon segíti a sejtek oxigénellátását ezáltal javul a bőr anyagcsere folyamata és regenerációs képessége.

  Tulajdonképpen kúraszerű, rendszeres oxigénes arckezeléssel fenntartható a fiatalkori sejtosztódás és bőrregenerálódás, így a bőr visszanyeri egészséges nedvességtartalmát, vagyis frissebb, üdébb megjelenést kap. Mivel az oxigénterápia a sejtek közti szerkezetet is megerősíti, valamint feszesebbé teszi a laza kötőszöveteket, sokkal rugalmasabb, tömörebb, simább bőrképet eredményez.

  Kinek jó, és miért?

  Az oxigénes arckezelés a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt ideális, hiszen a gyulladt, irritált bőr regenerálódását éppúgy elősegíti, mint a ráncok eltűnését. Az oxigénnel egyidejűleg bejuttatott hatóanyagok személyre szabhatóak, ezáltal optimalizálható a sejtkárosító szabad gyökök elleni küzdelem.

  Az oxigéngenerátoros eljárást néhány kozmetikai szalonban oxigénspray kezelésnek hívják. Ilyenkor egy speciális pisztollyal szérumokat fújnak a bőrre, az állandó nyomású tiszta oxigén pedig bedolgozza a mélyebb rétegekbe a kívánt hatóanyagokat. Van, ahol az önálló oxigénes kezelést peeling előzi meg, és masszázs zárja, de ultrahangos kezelés, vagy mezoterápia után is végezhető oxigénes eljárás.


  Arckezelésre vágyik? Foglaljon online!

  Arckezelések során használt szérumok, ampullák és pakolások valamint maszkok felár ellenében igénybe vehetők.

  Szívből ajánlom, hiszen a kezelések során növelik az erőteljesebb hatást és szinte azonnal látható eredményeket érhetünk el akár már egy kezelés után.

  Várlak szeretettel egy testi-lelki feltöltődésre.
  Kozmetika Debrecen Senyei-Oláh István u. 8. szám alatt lévő szalonban.