Az alábbi oldalon informálódhatsz a testkezeléseimmel kapcsolatban.

A lent megnevezett testkezeléseket kizárólag
női vendégeken végzem el.

A mai világban a kisportolt, atletikus alak, és a formás női test divatosabb, mint eddig valaha. Túlpörgetett életstílusunk azonban teljesen más hatásokat vált ki szervezetünkben. A stresszes hétköznapok, a helytelen táplálkozási szokások és a mozgásszegény életmód rányomja bélyegét szervezetünkre. Az alakhibák tökéletesen tükrözik minden ember életvitelének apróbb rendellenességeit. A cellulitisz és a nem kívánatos zsírtömegek előjelei lehetnek szervezetünk nem megfelelő működésének. Ezek a kóros anyagcseretermékek felszaporodására, és a kötőszövet tömegesebbé válására vezethetők vissza. A megfelelő kezelésekkel ezek az elváltozások megszüntethetőek, súlyosabb esetekben látványosan csökkenthetőek. A folyamatos mozgás, torna és a megfelelő étrend is segítség a probléma megoldásában. Az alakformáló kezeléseknél átlagosan 12 alkalom (4 hét) után már centiméterekben mérhető változás tapasztalható. Egy-egy kezelés időtartama a probléma súlyosságától és a vendég alkatától függően 20, 30, 45 percet vesz igénybe. Az izomzat tónusa javul, a bőr petyhüdtsége megszűnik, a zsírszövet mennyisége csökken. Az eredmény fokozható a zsírszövet és salakanyagok ultrahangos fellazításával. A siker kulcsa azonban nem csak a kezelés, a vendégeknek életmódbeli változtatásokra is szükségük van ahhoz, hogy a végeredmény teljesebb legyen. A rost- és vitamindús, mértékletes táplálkozás, a bő, kalóriaszegény folyadékfogyasztás, a napi rendszerességű mozgás nagyban segíti a kozmetikus tevékenységét, s hozzájárul ahhoz, hogy az elért eredmény minél tartósabb legyen.

A zsírbontó, alakformáló kezelések pozitív hatásai:

 • Beavatkozásmentes kezelések:
Nincs vágás, sem szúrás, sem kellemetlen beavatkozás. A kezelések után lehet folytatni a napot, mert nincs sem duzzanat, sem véraláfutás stb.
 • Hosszantartó eredmény:
Tartós eredmény érhető el, ugyanis a kezelt területen a zsírsejtek megsemmisülnek, ezét újak nem jönnek létre. Ez azt jelenti, hogy a kezelt területen a visszahízás esélye alacsony.
 • Ultrahangos zsírbontás:
Kavitációs hatás: a zsírsejt zsírtartalmát oldja. Metabolikus hatás: növeli a belső zsírsejt nyomást, az ultrahangos rezgés segítségével. Hatékony a cellulit elleni harcban.
 • Testtekercselés:
Szalonomban forradalmian új eljárást ismerhet meg. Bemutatom a testtekercselés új világát, mely segítségével átformálom alakját, eltüntetem a makacs narancsbőrt, regenerálom, széppé varázsolom bőrét!


Szeretném nektek bemutatni külön-külön is a kezeléseket. A leírásokban megtudhattok minden fontos információt mint például: kinek ajánlott a kezelés és kinél fordulhat elő ellenjavallat. Mi történik egy-egy kezelés alatt vagy éppen, milyen hatásai vannak, mennyi ideig tart, mikor kell ismételni ezeket a kezeléseket a kitűzött cél elérésnek érdekében.

Testkezelésre vágyik Debrecenben? Keressen online.


Ultrahangos zsírmobilitás/
Kavitációs zsírbontás

Röviden az anyagcsere aktivitás, narancsbőr, stria kezelés, salakanyagok kiürülése, hatóanyagok felszívódása stb.
Az ultrahang több milliméter mélyen behatol a szövetekbe
és ott fejti ki hatását. Az erek kitágulnak, megélénkül az anyagcsere, a sejtmembrán áteresztőképessége javul, fokozódik a nyirokkeringés, a gyulladás mérséklődik.

A kavitációs zsírbontás kb. 20 éve jelent meg az esztétikai orvoslásban. A kavitációs zsírbontás egy speciális ultrahangos zsírbontó technológia. Az ultrahangot is régóta alkalmazzák a kozmetikában, és különböző beállításokkal különböző hatást lehet elérni. Meghatározott (40.000 Hz körüli frekvenciával) beállítás mellett a magas víz és zsírtartalmú zsírsejtekben is létrejön a jelenség, és a zsírsejtek membránját képes károsítani. Ehhez azonban olyan gépeket kellett létrehozni amelyek fókuszáltan a zsírszövet mélységében hozzák létre ezt a hatást. Így jelent meg a kavitációs ultrahangos kezelés, amivel egyre több tapasztalat és klinikai vizsgálat gyűlt össze az évek során. Ezek egyértelműen első helyre helyezik a kavitációs zsírbontást a non-invazív lokális alakformáló eljárások között.


 • Mi is az a kavitációs zsírbontás?
A kavitációs zsírbontás vagy más néven ultrahangos zsírbontás egy olyan célzott esztétikai módszer, amellyel a nem kívánt zsírpárnák célzottan és vágás nélkül csökkenthetők véglegesen. A kavitációs zsírbontó kezelés hatására ugyanis a zsírsejtek száma a kezelt területen megfogyatkozik és azon a területen újak nem is képződnek, minthogy a zsírsejtek nem képesek regenerálódni.
Az ultrahangos kavitáció az esztétikai gyógyítás egyik úttörő, kiemelkedően hatékony vívmánya. Az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást, a kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, mely az ott található zsírsejteket szétbontják. Az így szétbomlott zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak a májba, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből.
Mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre. Ez azt eredményezi, hogy a visszahízás esélye a kezelt területen csökken.

 • Kinek ajánlott a kavitációs zsírbontás?
A kavitációs zsírbontás olyan személyek számára lett kifejlesztve, akik normál, illetve enyhén túlsúlyos csoportba tartoznak és szeretnének megszabadulni a csípőn, hason, combokon, fenéken és karokon felhalmozódott zsírrétegektől. Az ultrahangos kavitációs kezelést azoknak ajánljuk, akik hetente, kiegyensúlyozottan szeretnének 1-2 hónap alatt megszabadulni a nem kívánt feleslegtől. A kavitációs kezelés sikere az elfolyósított zsír kiürülésén múlik, ezért e kezelés mellé elengedhetetlen a kiürítő kezelés és az 1 napos diéta.


 • Milyen ütemben kell a kezeléseket elvégezni?

Ez a zsírszövet mennyiségétől függ. Általánosságban hetente 1 alkalom javasolt, összesen 6-8-10 alkalomból áll egy kezeléssorozat. Egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max 20 percen keresztül kezelhető, így alkalmanként két területet érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék, stb. Az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára, hiszen a felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik. • Kiknek nem ajánlott a kézelés?
Várandós, szoptató nőknek
Nőknek menstruáció alatt
Epilepsziás személyeknek
Szív és érrendszeri, keringési megbetegedésben szenvedőknek
Pacemakerrel rendelkezőknek
Májbetegeknek
Cukorbetegekek
Helytelen veseműködéssel rendelkezőknek
Kezelt területen lévő gyulladás, bőrbetegség
Reuma esetén
 • Milyen eredményeket érhetünk el?
1-2 kezelést követően a bőr feszesebb, tónusosabb lesz, a cellulit csökken. Egy kezeléssorozatot követően a zsírszövetből 4-5 kg csökkenés érhető el, akár -6cm-es kerületcsökkenéssel a kezelt területen. Az elért eredmény nagymértékben függ a vendég állapotától és az együttműködésre való hajlandóságától.  Általánosságban elmondható, hogy egy 6-10 kezelésből álló kúra az adott területen egy-két ruhaméret csökkenést eredményezhet. A szabályok betartásával heti 1-1,5 kg zsírtól szabadulhat meg a kezelt személy. A klinikai tesztek tanúsága szerint 1 ultrahangos kavitációs kezelés után 12 héttel 1,9 cm-es csökkenést tapasztaltak a has és comb körfogatában. 3 kezelés után ez átlagosan 3,95 cm-re nőtt.

Kezelés után:
Kavitációs kezelések után egy napos szénhidrát és cukormentes diéta, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás ajánlott. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. A fokozott folyadékbevitel csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is nagyon fontos. Emiatt a kavitációs kezelésekhez nálunk minden esetben tartozik egy 15 perces nyirokmasszázs, mely segít az elfolyósított zsírt azonnal a nyirokrendszerbe juttatni. E nélkül kevésbé hatásos a kezelés. A napi 3 liter folyadék és az egy napos diéta szintén kötelező annak érdekében, hogy a szervezet az elfolyósított zsírt használja fel.


A kezelés menete:
1. Előkészítés: hatóanyagos (zsírbontó) ultrahang gél felkenése
2. Kavitációs kezelés: kavitációs kezelőfej mozgatása a kezelt területen az
    előírt időtartamig ( maximum 40 perc és két terület = 1 alkalom)
3. Kiürítés: nyirokmasszázs (15 perc)

Testtekrecselés/
Body wrapping

Kiváló minőségű, professzionális hatóanyagok alkalmazása mellett precízen, egyénileg felépített eljárással szabadulhat meg problémájától!


 • Mi is az a testtekercselés?

A testtekercselés a narancsbőr kezelés során alkalmazott egyik leghatékonyabb eljárás! A módszer hideg - meleg effektuson alapul. A hatóanyagok vérbőséget  idéznek elő, mivel intenzíven fokozzák a vérkeringést a felső kötőszövet rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegérzet lép fel.  A szervezet alapvető funkciói közé tartozik a hőegyensúly fenntartása. A belső hűvösség érzetnek az a hatása, hogy a szervezetnek el kell égetnie a tápanyagot  annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével  fenntartsa a termikus egyensúlyt. Ez a folyamat kizárólag akkor megy végbe, ha megfelelő hatóanyagokat, megfelelő kombinációban használjuk! Az így kezelt területeket még egy műanyag fóliával is lefedjük, hogy a kezdeti hőhatás  az oldat párolgása következtében  még intenzívebb belső  hidegérzetté alakuljon. Már egyetlen kezelés után is érezhető a jótékony hatás! Természetesen ez nem azt jelenti, hogy 1 kezelésből áll. Az alkalmak számát valamint a módszert mindig az adott probléma határozza meg. A kezelések, valamint az adott kombinációk (pl. zsírbontó ultrahang,  cellulitmasszázs) mindig személyre szabottak.

 • Testtekercselés hatásai:
- helyreállítja a bőr feszességét, rugalmasságát
- narancsbőr kezelésében az enyhétől az erősig
- javítja az anyagcserét
- méregtelenítő, salaktalanító hatású
- karcsúsít
- javítja a vérellátást
- kisimítja, feszesíti puhítja a bőrt

Nemtől és kortól függetlenül mindenkinek ajánlott a kezelés, akinek problémája van a narancsbőrrel és az alakjával. Laza kötőszövetre, problémás helyeken a zsír fokozott mértékben kerül lebontásra egy diéta mellett.  Méregtelenítés céljából is alkalmazható a kezelés.

Problémától és kombinációtól  függően 1-2 óra a kezelés időtartama. Eközben természetesen nyugodtan hallgathatsz zenét vagy egy kellemeset pihenhetsz vagy akár eközben bármilyen arcot érintő kezelést is elvégezhető. 

Body wrapping – zalety i efekty. Jak zrobić body wrapping?

Kezelések előtt:
A kezelést megelőzi egy személyes konzultáció. A vendég a kezelő szakembert minden esetben kötelező tájékoztatni, bármilyen akut vagy krónikus megbetegedésről. Az alkalmazott  gyógyhatású szerek és lehetséges allergénekről minden esetben tájékoztatást kell adnia az ügyfélnek a kezelés előtt. Ezek mérlegelése során dől majd el, hogy elvégezhető-e a kezelés!

 • Mit érdemes magaddal hozni? 
Amennyiben közel laksz a szalonomhoz és a kezelés után nincs más dolgod csak hazamenni, abban az esetben elegendő egy kényelmes, laza viseletben érkezned és alatta fürdőruhát viselned. Személyes tapasztalat alapján mondhatom hiszen a kezelést követően csak belebújsz egy váltó fehérneműbe rá a kényelmes utcai viseletbe és minden kellemetlenség nélkül tudsz kilépni az utcára. Természetesen ha nem megoldható ez az opció biztosítok helyet arra, hogy a szalonban búj bele a fürdőrucidba. 

Beszéljünk a cellulitról és
annak kialakulásáról:

What to do about cellulite | Jillian Michaels

 • Mi a cellulit?

A narancsbőr vagy más néven cellulit, a bőr alatti kötőszövetben található lokális zsírfelhalmozódás, mely egyenetlenné teszi a bőr felszínét, a narancs héjához hasonló megjelenést adva az érintett bőrterületnek. A narancsbőr a felnőtt nők körülbelül 90%-át érinti. Röviden fogalmazva a cellulit a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémája, vizenyője, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. Fogyókúra általában azért nem megoldás, mert a sejtekben rekedt anyag fő tömege nem zsír, hanem víz.

 • A cellulit 3 fázisa:

Az első fázisban a narancsbőr csupán a bőr összenyomásával válik láthatóvá. Ennél az állapotnál még könnyebb a folyamat visszafordítása. Nagyon sokat segíthet a masszázs, a különböző mozgásformák, különösen azok a mozdulatok fontosak, amelyek az adott terület izmainak erősítését célozzák. A bőr feszességének visszanyerésében segítségünkre lehet még a bőrradírozás, a hideg-meleg váltózuhany, esetleg valamilyen cellulit ellenes, bőrfeszesítő krém használata.

Második fázisról akkor beszélünk, amikor álló helyzetben már látható a narancsbőr, fekvő helyzetben azonban kisimul a bőr. Ez már valamivel előrehaladottabb állapot, több időt és erőfeszítést igényel, hogy visszaállítsuk a bőr eredeti állapotát. Itt már egyértelműen szükség van a masszázsra, a mozgás önmagában nem elegendő. Szükséges, hogy a megeddzük a bőrt is, hogy visszanyerje tónusosságát, feszességét. Fontos, hogy megfelelő mennyiségű folyadékot igyunk és egészségesen étkezzünk.

A harmadik fázisban nem csak álló helyzetben, hanem már fekve is látható az elváltozás. Ebben a fázisban már fontos külön figyelmet szentelnünk a kötőszövet regenerálására is. A kötőszövet fontos szerepet tölt be testi funkcióink működésében. Részt vesz a tápanyagellátásban, az anyagcseretermékek kiválasztásában és elszállításában. Ha a kötőszövetben túl sok salakanyag halmozódik fel, nem tudja ellátni funkcióját és ez egészségkárosodáshoz vezethet. Érdemes tartaniuk egy tisztítókúrát vagy böjtöt (természetesen megfelelő szakember ellenőrzése mellett), vagy legalábbis szelektálnunk a szervezetünkbe bevitt táplálékok között. Ma már nagyon nagy a kínálat különféle egészséges élelmiszerekből és nem kell, hogy olyan dolgokat fogyasszunk, amiket nem szeretünk. Biztosan meg tudjuk találni azokat az ételeket, amik örömünkre és egyben az egészségünkre is szolgálnak.

A kötőszövetet erősíthetjük még masszázzsal, mozgással, különböző erre a célra készült kozmetikai készítményekkel.


 • Miért alakul ki a cellulit?

A cellulit kialakulásában nagy szerepe van a mozgásszegény életmódnak, a fogyás-hízás gyakori váltakozásának, a nem megfelelő mennyiségű folyadékivásnak, illetve olyan táplálékok fogyasztásának, melyek kedvezőtlenül befolyásolják az anyagcserénket. A túl sok cukor, vagy a tartósítószerekkel teli ételek fogyasztása nagyban segíti a narancsbőr kialakulását, mivel a szervezetbe kerülő káros anyagok a zsírszövetben rakódnak le. A kevés mozgás és a helytelen táplálkozás hatására a kötőszövetekben a zsírsejtek térfogata növekszik, a salakanyagok egyre nehezebben tudnak kiürülni a szervezetből. Ennek hatására a bőr megváltozik, narancshéj-rajzolatúvá, súlyosabb esetben hideg tapintásúvá válik.  A narancsbőr keletkezése mögött állhat még a szervezet hormonális egyensúlyának megbillenése is. Az olyan hormon tartalmú készítmények, mint például a fogamzásgátló tabletta is okozhatja a cellulit kialakulását.

Most már minden testkezelés elérhető  a szalonomban is!


Ne várj tovább, és kérj időpontot most! Kérjük, lépj kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken, és segítünk megtalálni a megfelelő kezelést a számodra. Csak a legjobbat érdemled!