Alkalmi és naturális smink

Az elmúlt években fénysebességgel száguldott be a közösségi médiába a no makeup mozgalom, ami arra bátorítja a nőket, hogy nyugodtan vállalják a sminktelen arcukat, és a természetes külsejüket, mert arcfesték nélkül is ugyanolyan szépek, mint kisminkelve. Ugyanakkor egyáltalán nincs szó arról, hogy annak, aki makeup-ban érzi magát komfortosan, azonnal a kukába kéne borítania a neszesszerét. A sminkelés ugyanis hozzájárulhat ahhoz, hogy magabiztosabb legyél, és jobban érzed magad a bőrödben, ami akárhonnan is nézzük, mindenképpen pozitív.

Catherine Arley Debrecen

Az általam készített sminkek  Catherine Arley termékekkel készülnek el. 

Catherine Arley azon nők egyik kozmetikai választása, akik értékelik magukat, és szeretnének jól kinézni és boldogok lenni a nap bármely szakában. A Catherine Arley varázslatos színvilága Magyarországon!

Itt az új Catherine Arley professzionális dekorkozmetikai termékcsalád. Új márka a magyar piacon.

A folyamatosan bővülő palettán megtalálhatóak a profi smink elkészítéséhez szükséges eszközök. Az ásványi  pigmenteket tartalmazó alapozók, korrektorok, púderek és bronzosítók bársonyos tapintást és hibátlan fedést biztosítanak.

Az egyedülálló, golyó állagú arcpirosítók természetes, vibráló megjelenést kölcsönöznek.

A frissen felhelyezett smink egész napon át tartó ragyogását és tartós színeit biztosítja a Catherine Arley smink fixáló spray, amely kamilla kivonatával gazdagítva egy láthatatlan védőréteget képez a bőrön, mely meghosszabbítja a smink élettartamát és hatását.

A több színű szemhéjfestékek és szemhéjfények jól keverhetők, kiválóan kombinálhatók egymással.

Volumennövelő, vízálló, szempilla hosszabbító spirálok és szemhéjtusok melyekkel sűrűbb pillákat és igéző tekintetet varázsolhatsz.

Rúzsok és szájfények az élénk színektől a természetes színekig a ragyogó, telt ajkakért.

Egy jó sminkművész többet nyújt, mint a szakértelme és a technikai készségei. A sminkművésznek képesnek kell lennie arra, hogy az ügyfél igényeit és elképzeléseit meghallgassa, és a saját kreativitásával és szakértelmével egy olyan megjelenést hozzon létre, amelyben az ügyfél magabiztos és kényelmes érzi magát.

Egy jó sminkművész emellett nagy figyelmet fordít az ügyfél bőrének állapotára és igényeire is. A sminkművésznek tisztában kell lennie azzal, hogy mely termékek működnek a különböző bőrtípusokon, és hogyan lehet elkerülni az allergiákat és a bőrirritációkat. A sminkművésznek emellett képesnek kell lennie arra, hogy ajánlja azokat a termékeket, amelyek segítenek az ügyfél bőrének egészségének fenntartásában, és amelyek hosszú távon előnyösek lehetnek.

Kérésre készítek

-Naturális sminket fixálással
-Nappali sminket hétköznapokra fixálással
-Alkalmi smink fixálással
-Alkalmi sminket fixálással, tincses műszempillával
-Sminket fotózásra fixálással
-Sminket fotózásra fixálással, tincses műszempillával

Lion Beauty & Spa Debrecen

Alkalmi smink Debrecen

A sminkelést  konzultáció előzi meg a szalonban, ahol egyeztetjük az árat és a technikáját!

Alkalmi és naturális smink

Alkalmi smink Debrecen! Akár esküvő vagy hétvégi buli!

Lion Beauty & Spa Debrecen